در تولید ماست ، عمدتا به دلیل ویژگی های حسی ، انواع مختلفی از مواد افزودنی استفاده می شود. هر گروه و همچنین هر ماده از یک گروه دارای ویژگی ها و خواص مختلفی است. به همین دلیل ، برای بهبود خصوصیات حسی ماست جدا از انتخاب اضافی ، مقدار افزودنی بسیار مهم است. همان ماده اضافه شده در مقدار بهینه صفات حسی ماست را بهبود می بخشد ، اما افزودن خیلی کوچک یا خیلی بزرگ می تواند صفات حسی ماست را کاهش دهد. در این مقاله ، خصوصیات و خصوصیات مواد افزودنی بیشتر مورد استفاده در تولید ماست شرح داده شده است. پودر شیر بدون چربی ، پودر آب پنیر ، پودر آب پنیر غلیظ ، قندها و شیرین کننده های مصنوعی ، میوه ها ، تثبیت کننده ها ، پودر کازئین ، اینولین و ویتامین ها. همچنین تأثیر هر ماده افزودنی بر خواص حسی و فیزیکی ماست ، سینرزیس و گرانروی ، بسته به مقدار استفاده شده اضافه شده در تولید ماست ، شرح داده شده است.
استابلایزر ماست قالبی
قوام دهنده مخصوص ماست برند کراتر تولید شده در شرکت پویاکابک بعنوان تثبیت کننده ماست می تواند به شما در ایجاد بافتهای نرم ، کاهش چشمگیر آب اندازی و طعم مناسب کمک می کند. توصیف این بافت مطلوب به گونه ای است که به راحتی توسط تولیدکننده محترم قابل درک و عمل می باشد.
ویژگی ها استابلایزر برند krater:
- کاهش آب اندازی ماست به مقدار چشمگیر
- بافت یکدست و یکنواخت توسط استابلایزر برند krater
- ایجاد قوام و حس دهانی مناسب
- دوز مصرف پایین استابلایزر krater
- صرفه اقتصادی بالا