بستنی با وجود تنوع بسیاری که دارد بعنوان یک دسر اصلی مورد علاقه بسیاری از مصرف کنندگان می باشد. بستنی مخلوطی از شیر ، خامه ، شکر و سایر مواد است. بستنی اغلب حاوی پایدارکننده ای طبق فرمولاسیون تولید کننده می باشد که با توجه به مصرف این پایدارکننده بافتی سازگار و لذت بخش را در محصول ایجاد و حفظ می کند.
تهیه بستنی به راحتی مخلوط معجون خامه یا شیر در فریزر نیست. برای ایجاد بلورهای یخ کوچک و هوای کافی برای اطمینان از یک بافت نرم باید از پایدارکننده ای استفاده شود (برند krater)که تمام این خصوصیات را داشته باشد.
استابلایزر (پایدارکننده) بستنی برند krater را متناسب با نیازهای عملکرد ، تغذیه ای و علاقه مصرف کنندگان استفاده مینمایند.
شرکت پویا کابک(poyakabakco) با استفاده همکاری مهندسین و کارشناسان ماهر ،تولید انواع استابلایزر بستنی برند کراتر را آغاز نمودند، تا با ارائه پایدارکننده هایی عالی و کاربردی با برند کراتر با توجه به فرمولاسیون انواع بستنی ، تمام خصوصیات یک محصول با کیفیت و پایدار را به تولید کنندگان این محصول ارائه دهد.
ویژگی ها استابلایزر بستنی شیری کراتر :
- جلوگیری از ایجاد بافت شنی با استفاده از کدهای استابلایزر بستنی کراتر
- بعنوان بافت دهنده و حجم دهنده استابلایزر krater
- به تاخیر انداختن ذوب شدن بستنی در هنگام مصرف
- ایجاد طعم و بافت مطلوب با ذائقه افراد
- دوز مصرف کم و صرفه اقتصادی بالا نسبت به نمونه های موجود در بازار