استابلایزر خامه پاستوریزه کراتر یکی از بهترین برندهای و با کیفیت ترین برندهای استابلایزر موجود در بازار است.
استابلایزر خامه پاستوریزه
استابلایزر خامه پاستوریزه کراتر را برای بالا بردن استحکام خامه استفاده می کنند. در غیر این صورت کیک ها و دسر ها شل می شوند و پف زیادی نخواهند داشت. برای درست کردن استابلایزر خامه پاستوریزه باید آن را با شیرخشک و شکر مخلوط کرده سپس به خامه اضافه کنید. سپس در دمای ۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ده دقیقه آن را نگه دارید.
خامه پاستوریزه در حقیقت خامه ای است که با پاستوریزه کردن و حذف میکروب ها، ایجاد می شود. از این خامه می توانید برای کیک تولد، کاپکیک و کیک عروسی استفاده کنید.
خامه پاستوریزه و استریلیزه با هم تفاوت هایی دارند. یکی از این تفاوت ها در حرارت دادن است. خامه پاستوریزه در دمای ۸۵ درجه سانتی گراد درست می شود تا باکتری ها از بین بروند. اما خامه پاستوریزه باید در یخچال قرار گیرد و ماندگاری کم تری دارد. خامه استریلیزه نیازی به قرار گرفتن در یخچال نداشته و ماندگاری بیش تری دارد.
شرکت تولیدی پویاکابک با توجه به واردات استابلایزر با برندهای مختلف برای تولید خامه در ایران توانست با تحقیقات و آزمایشات پی در پی در تولید خامه با شرکای تجاری این شرکت به فرمولی دست یابد که کاملا مورد تایید تولید کنندگان محترم می باشد.
استابلایزر کراتر بشدت بافتی منسجم و یکنواخت دارد، به هیچ عنوان آب اندازی ندارد و از همه مهمتر در طراحی این استابلایزر کاملا مصرف کننده میتواند با کمترین دوز نسبت به نمونه های دیگر با کیفیت ترین محصول را تولید کند.