استابلایزر خامه قنادی

 انتخاب یک استابلایزر مناسب میتواند مانع خنثی کردن ،  دور انداختن زودرس محصول به دلیل ظاهری نامناسب یا ایجاد حس دهانی نامطلوب و همچنین هددر رفتن محصول شود.

هنگامی که از استابلایزرهای لبنی مناسب استفاده شود ، محصول نهایی می تواند در برابر یخ زدگی ، ذوب شدن بدون ترک خوردگی مقاومت کن.

استابلایزر خامه قنادی کراتر منبع بسیار خوبی برای تثبیت چند منظوره در محصول است که برای ایجاد ثبات در طیف وسیع تولید خامه از بهترین نوع مواد اولیه با کیفیت مورد تأیید سازمان غذا و دارو ایران و فرمولاسیون مطابق با استاندارهای ملی ایران استفاده شده است.

 

 

ویژگی های استابلایزر خامه قنادی :

  • ایجاد یک کف با بافت منسجم و مستحکم

  • خامه مدت طولانی شکل خود را حفظ می کند

  • آب نمی اندازد

  • کاملاً سبک بوده و روی زبان نمی ماسد

  • پایین بودن دوز مصرف استابلایزر

  • سود دهی بالا برای واحدهای تولیدی

  • طعم فوق العاده بی نظیر

  • مناسب برای صادارت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *