استابلایزر ماست همزده

استابلایزر ماست همزده کراتر

نقش استابیلایزر استابلایزر ماست همزده کراتر

1.بهبود ظاهر بافت: کاهش میزان آب‌اندازی (Syneresis) و همچنین ایجاد ظاهری براق و شیشه‌ای در سطح ماست
2. افزایش ویسکوزیته : استابیلایزرها با تقویت اتصالات بین پروتئین‌های کازئینی، سبب ایجاد ژلی مستحکم‌ شده و یسکوزیته را بهبود می‌بخشند.
3. افزایش مقاومت ژل ماست در برابر تنش‌های مکانیکی :نظیر پمپ‌ کردن، پرکردن و تکان‌خوردن درحین حمل و نقل
4.کمک به تعلیق ذرات میوه‌ در ماست‌های میوه‌ای
5.بهبود احساس دهانی (Mouse Feeling) و ایجاد حالت خامه‌ای به ویژه در ماست‌های کم‌چرب
6.ثبات کیفیت در طول دوره نگهداری (Shelf Life) از طریق کاهش آب‌اندازی 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *