انواع پودر نشاسته
آیا تا به حال سوپی درست کرده اید که غلظت کافی نداشته باشد و کمی بیش از حد رقیق باشد؟ یا بافت کیک، آنطور که انتظار داشتید نباشد؟ اگر پاسخ شما به هر یک از این موارد مثبت است، زمان آن رسیده است که جایگزین های انواع نشاسته را در لیست مواد اولیه غذاهای خود اضافه کنید.
کاربرد نشاسته
موقعیت های زیادی وجود دارد که بهتر است غلظت مواد غذایی افزایش یابد. به طور مثال در درست کردن انواع سس، کیک، سوپ، انواع پای سیب و… به موادی نیاز درایم تا بتواند غلظت لازم را تامین کند. انواع نشاسته گندم و نشاسته سیب زمین از قدیمی ترین نشاسته های خوراکی هستند که کاربرد گسترده ای دارند. اینکه از کدام نشاسته استفاده می کنید، به ذائقه شما و غذایی که تهیه می شود، بستگی دارد. تاثیر نشاسته بر طعم غذا نیز به نوع نشاسته و مقدار مصرفی مرتبط است.
نشاسته چگونه ساخته می شود؟
انواع نشاسته از زنجیره های طولانی مولکول های قند گلوکز ساخته شده است که به یکدیگر متصل هستند. نشاسته ها به دلیل رفتاری که در مجاورت آب داغ دارند در غلیظ شدن مفید هستند. درواقع وقتی دانههای نشاسته در یک مایع گرم میشوند، در مجاورت را جذب می کنند، متورم می کنند. در نهایت مولکولهای نشاسته بلند و پیچیده آزاد شده و باعث غلظت بیشتر مواد غذایی خواهد شد.
انواع پودر نشاسته در حالت تجاری از خرد کردن، آسیاب کردن دانه های حاوی نشاسته تهیه می شود. به طوریکه پس از مرحله ریز شدن، با آب ترکیب شده و میر به دست می آید. در مرحله بعد این خمیر فرآوری شده و خشک می شود.
شرکت تولیدی بازرگانی پویاکابک با برند تجاری کراتر واردکننده مستقیم نشاسته تاپیوکا و همچنین تامین کننده انواع نشاسته های خام و اصلاح شده ذرت، سیب زمینی و گندم می باشد.
از آنجایی که نشاسته یکی از پرکاربردی ترین مواد اولیه در تمامی صنایع غذایی، شیرینی و شکلات و لبینات و صنایع غیر می باشد. شرکت پویاکابک بصورت کاملا تخصصی روی این محصول بر اساس نیاز مشتری به معرفی نشاسته به شما عزیزان می پردازد.
برای مشاوره و خرید انواع پودر نشاسته مانند نشاسته ذرت، نشاسته گندم، نشاسته سیب زمینی، نشاسته تاپیوکا با ما تماس بگیرید.