پودر نشاسته تاپیوکا

پودر نشاسته تاپوکا کراتر

خرید و قیمت نشاسته تاپیوکا

نشاسته یک کربوهیدرات متشکل از تعداد زیادی واحد گلوکز است که توسط پیوندهای گلیکوزیدی به یکدیگر متصل شده اند. این پلی ساکارید مهم ترین کربوهیدرات در رژیم غذایی انسان است. از طرفی، نشاسته به طرق مختلف در طبیعت و در غذاهای اصلی مانند سیب زمینی، گندم، ذرت، برنج و کاساوا وجود دارد. در همین راستا، تاپیوکا یکی از نشاسته های مشتق شده از کاساوا است.

وقتی صحبت از این نشاسته به میان می ‌آید، همه نام آن را شنیده ‌اند، مخصوصا خانم ‌هایی که عاشق آشپزی یا پخت کیک هستند. در واقع، تاپیوکا اغلب با هدف غلیظ کردن برخی از غذاها و دسرها بدون از دست دادن طعم خاص آن ها استفاده می شود. شرکت پویا کابک، بزرگترین واردکننده انواع مواد اولیه صنایع غذائی و لبنی، اقدام به تولید و عرضه نشاسته تاپیوکا با قیمت مناسب می کند که می توانید در اندازه مورد نیاز خود خریداری کنید.

نشاسته تاپیوکا

نشاسته سفید رنگ تاپیوکا از ریشه گیاه کاساوا (manihot esculenta) که به نام یوکا نیز معروف بوده، استخراج می شود. در واقع باید گفت که گیاه کاساوا، یک گونه گیاهی بومی آمریکای جنوبی و برزیل است. می ‌توانید از این سس، برای غلیظ کردن خورش ‌ها، سوپ‌ ها و سس ‌ها استفاده کنید.

تاپیوکا بسیار سبک تر و ریزتر از آرد معمولی است. همچنین دارای محتوای نشاسته بالاتری بوده که آن را به یک غلیظ کننده یا افزودنی موثر تبدیل می کند. تاپیوکا به طور طبیعی بدون چربی و گلوتن بوده و هضم آن بسیار آسان است که یک جایگزین عالی برای مبتلایان به بیماری سلیاک و سندرم روده تحریک پذیر می باشد.

مزایای شگفت انگیز نشاسته تاپیوکا

این قوام دهنده مزایای بی شماری برای تولیدکنندگانی دارد که تصمیم دارند آن را در دستور العمل پخت مواد غذایی قرار دهند. مهم ترین آن ها عبارتند از:

  • شاخص گلیسمی پایین: در مقایسه با سایر غلیظ‌کننده ‌ها مانند نشاسته و نشاسته سیب‌زمینی، تاپیوکا مدت بیشتری طول می‌کشد تا به گلوکز تجزیه و وارد خون شود.
  • رنگ سفیدتر، بوی خنثی: بر خلاف سایر غلیظ کننده ها، تاپیوکا غذا را زرد نمی کند و بوی خاصی ندارد.
  • قیمت ثابت تر: قیمت برخی مواد مانند نشاسته سیب زمینی بسته به فصل سال نوسانات زیادی دارد. در مقابل، هزینه نشاسته تاپیوکا قابل پیش بینی تر است.
  • حالت خامه ای بیشتر: دسرها، بستنی ها، پنیرها و سایر محصولات لبنی تهیه شده با این نشاسته خامه ایتر هستند و حس خوشایندی را در دهان ایجاد می کنند.
  • قدرت چگالش بیشتر برای صنعت گوشت: تاپیوکا جایگزین جالب تری نسبت به نشاسته سیب زمینی به دلیل ظرفیت اتصال بالا است.

با توجه به مزایای بی شمار این نوع نشاسته، شرکت پویا کابک با برند تجاری کراتر، توزیع کننده تاپیوکا بوده و این ماده را به شرکت های متعددی ارسال می کند که قصد دارند در تولیدات خود از این نشاسته استفاده کنند.

نشاسته تاپیوکا چیست؟

این نشاسته نوعی ماده خام است که در پخت و پز بسیار استفاده می شود. در واقع می توان گفت که تاپیوکا نوعی پودر بوده که به عنوان جایگزین آرد سفید برای غلیظ کردن سس ها و سوپ ها به کار می رود. این نشاسته کاملاً بدون گلوتن و از کربوهیدرات خالص ساخته شده و حاوی پروتئین، آهن و سایر مواد مغذی کمی است که فواید زیادی برای سلامتی دارند.

شرکت پویا کابک، نشاسته تاپیوکا را در دسته محصولات غذایی خود عرضه می کند زیرا همانطور که پیش تر گفته شد، از این نشاسته در تولید طیف وسیعی از محصولات از جمله محصولات نانوایی، دسرهای لبنی، گوشت فرآوری شده و غیره استفاده می شود. همچنین در کاربردهای مختلف در صنعت کاغذ استفاده می شود.

نشاسته تاپیوکا خوراکی

پودر نشاسته تاپیوکا یکی از انواع نشاسته است. تاپیوکا بافتی صاف و براق بدون ایجاد طعم خاص خود ایجاد می کند. در واقع، هنگامی که نشاسته ذرت با مواد اسیدی مانند میوه مخلوط می شود، مخلوط را کدر می کند. یکی از مزایای اصلی تاپیوکا این است که این کار را انجام نمی دهد! بنابراین، برای پخت غذاهایی مانند نان، کیک و سایر دسرهای بدون غلات می توانید از این نشاسته استفاده کنید.

از طرفی، تاپیوکا به دلیل داشتن منبع خوب آهن شناخته شده است. یک فنجان پودر تاپیوکا می تواند 2.4 میلی گرم آهن را تامین کند. برای تهیه تاپیوکا خوراکی ابتدا ریشه کاساوا شسته و پوست کنده می شود. سپس آن را به صورت خمیر ریز رنده کرده و در آب خیس می کنند تا نشاسته از مواد فیبری جدا شود. سپس نشاسته خشک شده و به صورت پودر ریز در می آید.

پس اگر یک شرکت تولید کننده مواد غذایی دارید، متخصصان ما می توانند به شما در مورد خرید و نحوه استفاده از این نشاسته برای بهبود کیفیت مواد غذایی خود راهنمایی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *