استابلایزر نوشیدنی و معلق کننده انواع تخم شربتی

چکار کنیم خاکشیر ته نشین نشود

به دلیل افزایش تمایل مصرف کنندگان به فست فود، تعداد رستوران های خدمات سریع در سراسر جهان افزایش یافته است. بسیاری از رستوران‌های فست فود برای طولانی‌تر کردن ماندگاری و بهبود جذابیت بصری مواد غذایی به تثبیت‌کننده نوشیدنی وابسته هستند. استابلایزر نوشیدنی یا معلق کننده انواع تخم شربتی یا تثبیت کننده های نوشیدنی افزودنی هایی هستند که برای جلوگیری از تخریب و ایجاد بافت دلخواه به نوشیدنی اضافه می شود. این مواد با معلق نگه داشتن مواد اضافی در محلول به جلوگیری از رسوب کمک می کنند.

استابلایزر معلق کننده

با افزایش تنوع نوشیدنی و تولید نوشیدنی های مختلف، استقبال از استابلایزر نوشیدنی و مصرف آن افزایش یافت. توسعه صنعت غذا و نوشیدنی عوامل اصلی رشد بازار جهانی تثبیت کننده نوشیدنی هستند. علاوه بر این، استفاده از تثبیت کننده های نوشیدنی به دلیل افزایش مصرف کالاهای بسته بندی شده و راحتی در سراسر جهان افزایش یافته است. این همچنین یک عامل تأثیرگذار بوده است که تقاضای بازار استابلایزرهای نوشیدنی را افزایش می دهد. با این حال، قیمت های نوسان مواد خام مورد استفاده در تولید تثبیت کننده های نوشیدنی به طور عمده رشد بازار را محدود می کند.

برند کراتر تولیدکننده و واردکننده انواع معلق کننده و استابلایزرها نوشیدنی و خوراکی می باشد.

نحوه ته نشین نشدن تخمه شربتی

علت اصلی استفاده از استابلایزر نوشیدنی، برای ته نشین نشدن و جلوگیری از جدا شدن فازهای مختلف است. در واقع مواد معلق کننده معمولاً در نوشیدنی ها برای موارد زیر استفاده می شوند:

  • ایجاد ویسکوزیته و غلظت مد نظر
  • جلوگیری از جدایش فازی
  • کنترل حس دهان و خواص حسی

اثر منحصر به فرد سیستم های تثبیت کننده دانیسکو با استفاده از مواد اولیه با دقت انتخاب شده، شرایط پردازش و روش های استانداردسازی به دست می آید که از یکنواختی بالای محصولات اطمینان حاصل می کند.

امروزه آب میوه ها جایگاه خوبی در بین ذائقه مردم پیدا کرده اند، با توجه به پر طرفدار بودن انواع نوشیدنی ها یا تیکه های میوه و انواع دانه های شربتی، شرکت پویاکابک  با توجه به تحقیقات میدانی در این زمینه و مشکلاتی که تولید کنندگان برای تولید این نوع محصولات داشتند،شروع به تولید انواع معلق کننده ها نمود.

معلق ماندن تخمه شربتی

مزایای استابلایزر نوشیدنی کراتر

مزایای استفاده از استابلایزر نوشیدنی کراتر در نوشیدنی ها عبارتند از:

  • دوز مصرفی پایین.
  • قوام دهندگی بالا.
  • بافت یکنواخت در تمام سطوح.
  • استفاده از مواد اولیه کاملا طبیعی.
  • سود دهی مناسب برای واحد تولیدی.
  • ثر معلق کنندگی خوب.
  • کنترل حسی موثر.
  • بسیار کارآمد و مقرون به صرفه.
  • انتخاب بهینه و ترکیب مواد تشکیل دهنده.
  • خواص به خوبی کنترل شده است.
  • جایگزینی حس از دست رفته و بافت از دست رفته دهان در نوشیدنی های کم کالری.
  • افزایش درک محتوای آبمیوه بالاتر.
  • افزودن بافت به عنوان مثال نوشیدنی های ژله ای و … اشاره نمود.

استابلایزر نوشیدنی

نکات انتخاب معلق کننده نوشیدنی ذرات برای نوشیدنی های میوه ای

هنگام انتخاب تثبیت کننده برای نوشیدنی های میوه ای، ضروری است که ویژگی های عملکردی مورد نظر سیستم تثبیت کننده به وضوح تعریف شده باشد و با نوع نوشیدنی مورد نظر مرتبط باشد. مهمترین پارامترهایی که باید تعریف شوند عبارتند از:

  • نوع نوشیدنی؛ آماده یا قابل رقیق شدن.
  • سطح اثر تعلیق پالپ مورد نیاز.
  • ویژگی های احساس دهان – سنگین یا سبک.
  • مشخصات ویسکوزیته.
  • نوع میوه.
  • محتوای آب میوه / کنسانتره.
  • آزادسازی طعم مورد نیاز.
  • قانون گذاری.
  • هزینه

قیمت پودر استابلایزر نوشیدنی

شرکت پویا کابک با برند تجاری کراتر تولیدکننده و واردکننده انواع استابلایزر پنیر، استابلایزر بستنی، استابلایزر ماست، استابلایزر خامه، انواع نشاسته و … می باشد. برای مشاوره تخصصی و خرید تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *