نقش استابیلایزر استابلایزر ماست همزده کراتر
1.بهبود ظاهر بافت: کاهش میزان آباندازی (Syneresis) و همچنین ایجاد ظاهری براق و شیشهای در سطح ماست
2. افزایش ویسکوزیته : استابیلایزرها با تقویت اتصالات بین پروتئینهای کازئینی، سبب ایجاد ژلی مستحکم شده و یسکوزیته را بهبود میبخشند.
3. افزایش مقاومت ژل ماست در برابر تنشهای مکانیکی :نظیر پمپ کردن، پرکردن و تکانخوردن درحین حمل و نقل
4.کمک به تعلیق ذرات میوه در ماستهای میوهای
5.بهبود احساس دهانی (Mouse Feeling) و ایجاد حالت خامهای به ویژه در ماستهای کمچرب
6.ثبات کیفیت در طول دوره نگهداری (Shelf Life) از طریق کاهش آباندازی